Van praktijklokalen tot persoonlijke begeleiding: open dag op Het College Vos

De schuifdeuren van Het College Vos stonden afgelopen dinsdag wagenwijd open om te onthullen wat de school te bieden heeft tijdens de open dag 'Beleef De Vos'. De schoolleiding spreekt van een groot succes, waarbij veel nieuwsgierige toekomstige brugklassers en hun ouders een kijkje namen op de school aan de Claudius Civilislaan in Vlaardingen.

Het College Vos, dé slimste keuze voor vmbo basis- en kaderleerlingen, bood persoonlijke rondleidingen door de school aan. De kleinschaligheid van onze klassen werd benadrukt als een garantie voor goede persoonlijke begeleiding. Tijdens de rondleidingen werden de bezoekers meegenomen naar praktijklokalen, zoals de autogarage, beautysalon en keuken met restaurant, waar de unieke mogelijkheden voor techniek, zorg, horeca en meer werden gepresenteerd.

Voor degene die de Open Dag hebben gemist, biedt Het College Vos een tweede kans. Op donderdag 7 maart 2024, tussen 18:00 en 20:30 uur, kunnen geïnteresseerden alsnog de sfeer komen proeven, persoonlijke rondleidingen volgen en ontdekken waarom Het College Vos dé school is voor een succesvolle middelbare schooltijd. Meld je aan voor een persoonlijke rondleiding via hetcollegevos.nl! Kom langs en Beleef De Vos!