Sportklassen in Zwitserse Sneeuw

Van zondag 28 januari tot en met vrijdag 2 februari zijn we met de Sportklassen van De Vos naar Zwitserland geweest voor een kleine week wintersport. Na wat pech onderweg zijn wij op maandag rond het einde van de middag aangekomen in Melchsee-Frutt. Dit betekende dat we helaas een dag minder de piste op konden, maar dit mocht de pret niet drukken.

Na een nacht goed te hebben geslapen gingen de 73 leerlingen dan eindelijk de piste op. De eerste- en tweedejaars leerlingen mochten kiezen of ze wilden skiën of snowboarden. Hier gingen ze onder begeleiding dan de komende drie dagen mee aan de slag.

Na een dag op de piste hadden we ook nog een avondprogramma met onder andere een keer naar het zwembad in de buurt en een spelletjesavond. Het was leuk om te zien hoeveel plezier de leerlingen hadden en interessant om te zien hoeveel progressie ze hebben geboekt in deze drie dagen. Het waren zes mooie, leuke, grappige maar vooral ook leerzame dagen! Zo hopen we volgend jaar weer met enthousiaste leerlingen richting Zwitserland te kunnen gaan.

Media
  • 27e5fc96-c4e0-4694-9fee-15cfb239d901
  • WhatsApp Image 2024-02-13 at 15.37.37 1