Leerlingen Het College Vos stralen op de rode loper bij diploma-uitreiking!

BRON:vlaardingen24.nl
Jaarlijks kijken filmmakers, acteurs, publiek en pers uit naar de uitreiking van de Oscars. Voor het derde achtereenvolgende jaar geldt dat bij het College Vos aan de Claudius Civilislaan ook voor de leerlingen, hun diploma’s en de Oscars voor leerlingen die een bijzondere prestatie hebben neergezet; ofwel, de VOscars!


Vandaag werd er ook weer op spectaculaire wijze afscheid genomen van de leerlingen van Het College Vos die met succes onlangs eindexamen hadden gedaan; een traditie die in 2021 was gestart met een verlengde limousine, een onthaal op de rode loper en luid applaus van de medewerkers van de school, plus trotse ouders en andere familieleden!

Het was een bijzonder jaar voor de leerlingen, en ook een succesvol jaar: zo goed als 100% geslaagden waren er op Het College Vos en die passeerden vandaag in steeds weer nieuwe groepjes de erehaag aan de Claudius Civilislaan om hun diploma’s in ontvangst te nemen. Als echte sterren, en na dit begin werd deze sterrenstatus nog eens benadrukt in een feestelijk versierde school, waar de familie aanwezig was, er korte speeches werden gehouden en de diploma’s werden getekend en uitgereikt. Voor iedereen was er daarbij een persoonlijke woordje. En als klap op de vuurpijl werden er ook nog eens Oscars uitgereikt aan een aantal leerlingen voor wie dit jaar wel heel bijzonder was geworden, door persoonlijke verhalen of prestaties waarmee ze boven zichzelf uitstegen. De bijzondere beeldjes werden op Het College Vos natuurlijk meer dan Oscars: het waren VOscars!

Kortom, alles klopte uiteindelijk aan de dag, en de herinnering eraan is er één om nooit meer te vergeten. Na de zomer zullen de geslaagden hun carrière voortzetten aan een vervolgopleiding, maar eerst genieten van het succes en vakantie vieren!

Klik hier om de foto's te bekijken...