Het Lyceum Vos haalt €1750 op voor Stichting KiKa

Op 20 december 2023 organiseerde Het Lyceum Vos een Goede Doelen Markt ten behoeve van Stichting KiKa - Kinderen Kankervrij. Met trots maakten we op donderdag 14 maart het ingezamelde bedrag bekend. Onder leiding van de leerlingenraad en ondersteund door onderwijsassistent en leerlingcoach Dorinda Creemers werd tijdens deze bijzondere dag een indrukwekkend bedrag van €1750 ingezameld voor het goede doel.

In een aula vol derdejaarsleerlingen werd de cheque overhandigd aan Ellen Nijssen, die namens KiKa de cheque in ontvangst nam tijdens een feestelijke ceremonie. Als blijk van waardering werden de leerlingen getrakteerd op een welverdiend stukje taart.

De Goede Doelen Markt op Het Lyceum Vos is een jaarlijks terugkerende activiteit, waarbij leerlingen en docenten hun talenten en creativiteit tonen ten behoeve van het goede doel. Zelfgemaakte producten, unieke handwerken en tweedehands spullen waren erg populair onder de bezoekers. Daarnaast werden heerlijke snacks zoals popcorn, warme chocolademelk en wafels verzorgd door de leerlingenraad, terwijl er ook een spannende loterij plaatsvond.

De school benadrukt het belang van de jaarlijkse Goede Doelen Markt om de leerlingen bij te brengen dat het waardevol is om zich in te zetten voor een ander. ‘We zijn enorm blij dat de leerlingen samen tot dit resultaat zijn gekomen.’ Het Lyceum Vos kijkt met trots terug op deze geslaagde avond en bedankt alle betrokkenen voor hun waardevolle bijdrage aan dit prachtige initiatief.

 

Media
  • 2024-03 - HLV Uitreiking cheque KiKa-6