Beleef De Vos: Een geslaagde open dag op Het Lyceum Vos

Het Lyceum Vos stond op 18 januari in het teken van de open dag: “Beleef De Vos”. Met enthousiasme werden ruim 200 toekomstige brugklassers en hun ouders ontvangen door docenten, die persoonlijke rondleidingen verzorgden langs de lokalen en de unieke sfeer van de school lieten ervaren.

Ontdek je talenten, creëer je toekomst
Naast de reguliere lessen biedt Het Lyceum Vos met Pluskansen, Vrijdagmiddagklassen en een breed scala aan buitenschoolse activiteiten een stimulerende omgeving waarin leerlingen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Of je nu gefascineerd bent door kunst, media, sport, koken, theater, bèta-vakken of tweetalig onderwijs, Het Lyceum Vos biedt een op maat gemaakte leerervaring voor elke individuele leerling.

Tweede ronde Beleef De Vos: mis het niet!
Voor wie het heeft gemist, is er goed nieuws! Op dinsdag 23 januari 2024 krijgen geïnteresseerden een tweede kans om de sfeer van Het Lyceum Vos te proeven. Tussen 15.00 en 17.30 uur en van 18.30 tot 20.30 uur staan docenten en leerlingen opnieuw klaar om bezoekers mee te nemen door de school. Mis deze kans niet en meld je aan voor een persoonlijke rondleiding op hetlyceumvos.nl.