Brugklas activiteitendagen Het Lyceum Vos

De afgelopen week hebben we drie geweldige brugklas activiteiten dagen gehad met Het Lyceum Vos.

Woensdag trapten we af met een dag naar Duinrell. De leerlingen en zeven leuke collega’s mochten de hele dag genieten van schitterend weer, alle attracties (zonder lange rijen) en twee uur het Tikibad onveilig maken. Iedereen heeft genoten van deze stralende dag. Super was te zien dat alle leerlingen met elkaar de dag maakten tot een succes.

Donderdag zijn we voor een stukje cultuur naar de Stadsgehoorzaal geweest. De leerlingen werden verdeel in vier groepen, en deden allen in twee rondes de volgende workshops: DJ, Graffiti, Djembé en Karikatuur tekenen. Bij alle workshops waren de leerlingen 1,5 uur bezig met zeer enthousiaste docenten. Wederom veel lol en bijzondere talenten ontdekt. De leerlingen deden erg enthousiast mee. Na afloop kregen ze nog een lekker ijsje en kwam de frietkraam op visite.

Vrijdag was een actieve outdoor dag in de Broekpolder. In de ochtend was er een foto-speurtocht, waarin de leerlingen met een docent op zoek gingen naar de juiste route. Soms wat lastig omdat er een bordje van de foto niet meer in het echt te zien was, of dat de foto van de zomer was en die bomen/planten nu nog niet in volle bloei stonden. Uiteindelijk hebben ze zo’n 6 km gelopen en heeft iedereen de weg terug gevonden.

In de middag was het tijd voor actie. Diverse outdoor onderdelen werden met erg veel enthousiasme afgewerkt in een parcours. De onderdelen boogschieten, sumopak-estafette, steppen/vlotvaren, hoogteparcours, laagteparcours en hindernisbaan waren een groot succes. Helaas zat het weer deze dag niet erg mee, en vanaf een uur of 14.10 kwam het dan ook met bakken uit de hemel. Gelukkig deerde het niet en hebben alle leerlingen en begeleiding een geweldige dag gehad.

Helaas geen kamp dit jaar, maar wel drie zeer geslaagde dagen als alternatief.

Media
  • IMG_1160
  • IMG_1165
  • IMG_1240
  • IMG_1250