TopTutors: toegankelijke bijles op Het Lyceum Vos


In februari 2017 is Het Lyceum Vos een samenwerking aangegaan met de Stichting TopTutors. Deze stichting stelt zich ten doel om kwalitatief goede begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken. TopTutors is op 57 partnerscholen door het hele land actief, en er komen nog steeds nieuwe scholen bij.

Managing tutor
Voor iedere partnerschool is een zogenaamde ‘managing tutor’ actief. Op Het Lyceum Vos is dat oud-leerlinge Anouk van der Moolen. Anouk studeert Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit van Utrecht. Zij onderhoudt als managing tutor het contact met de school en met de ouders, zoekt geschikte tutoren en regelt de toewijzing van tutoren aan leerlingen. De managing tutor is ook verantwoordelijk voor het informeren van leerlingen over de mogelijkheden om bijlessen te volgen.
 
Betrokken oud-leerlingen
De kracht van TopTutors is dat zij zoveel mogelijk met oud-leerlingen van de partnerscholen werkt. Zij kennen de school, lesmethoden en docenten! Op dit moment werken meerdere tutoren via TopTutors op onze school.
 
Voor elk wat wils
Sommige leerlingen hebben veel baat bij wekelijkse bijles voor dat ene lastige vak. Anderen hebben liever een lagere frequentie. Zij gaan er vlak voor een belangrijke toets eens even goed voor zitten met een tutor, om de stof zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Kortom, bij TopTutors kun je voor maatwerk terecht.
 
Kosten
Op de site van TopTutors vind u de kosten van bijlessen en de eenmalige inschrijfkosten. Bij TopTutors zit u niet vast aan een minimaal aantal af te nemen bijlessen of abonnementen. De frequentie en het aantal bijlessen kan door de leerling zelf bepaald worden.
 
Bekijk voor meer informatie op de website of neem contact op met onze managing tutor Anouk van der Moolen via anoukvandermoolen@toptutors.nl.Media
  • 26340cd