Het College Vos in beweging voor Kika

Donderdag 22 december komt Het College Vos in beweging voor Kika. De opbrengst zal Stichting Kinderen Kankervrij gebruiken voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Voorafgaand aan de dag hebben de leerlingen donateurs verzameld die hen met een vast bedrag sponsoren. Hier tegenover gaan zij anderhalf uur deelnemen aan verschillende activiteiten, bijvoorbeeld: het afleggen van een stormbaan, haren vlechten, een oliebol bakken, een dansworkshop verzorgd door Kade40, een potje Panna-voetbal, je handen versieren met henna of een wedstrijd bandje verwisselen in de garage van de school. De leerlingen hebben een stempelkaart waar alle activiteiten op staan. Na een voldoende deelname van 15 minuten ontvangen zij een stempel.
Naast de beweegactiviteiten is er een mini-markt waar de kinderen, maar natuurlijk ook de docenten een kledingstuk kunnen shoppen bij een kraampje van De Nieuwe kans, een dagbestedingsproject opgezet door een oud-leerling.

De opbrengst hiervan komt natuurlijk ook geheel ten goede aan KiKa. Deze goede doelen-dag gaat elk jaar terugkomen. Het College Vos hoopt samen met de leerlingen te zorgen voor een spetterende afsluiting van 2022 en een mooi bedrag op te halen voor KiKa!