(V)Oscaruitreiking op Het College Vos!

BRON: VLAARDINGEN24.nl – ,,Het was een bizar jaar voor de leerlingen’’, zo vertelde docente Angèle Lazet van Het College Vos. Maar om uiteindelijk een positieve draai te geven aan dit coronaschooljaar was er een spectaculair afscheid georganiseerd aan de Claudius Civilislaan in de Westwijk vandaag! Een diploma-uitreiking om nooit te vergeten en die begon om 10.00 uur voor de circa 100 leerlingen die met succes hun middelbare school aan Het College Vos hadden afgerond dit jaar.

Er was een limousine die de leerlingen steeds per groepje voor de deur van de school ‘afleverde’ en eenmaal uitgestapt lag de rode loper klaar, plus een erehaag van alle eigen docenten. Applaus steeg daaruit op toen de leerlingen als ware sterren passeerden.

Na dit begin werd de sterrenstatus nog eens benadrukt in een feestelijk versierde school, waar ook de familie aanwezig was, er korte speeches werden gehouden en de diploma’s werden getekend en uitgereikt. En als klap op de vuurpijl werden er ook nog eens Oscars uitgereikt aan een aantal leerlingen voor wie dit jaar wel heel bijzonder was geworden, door persoonlijke verhalen of prestaties waarmee ze boven zichzelf uitstegen. De bijzondere beeldjes werden op Het College Vos natuurlijk meer dan Oscars: het waren VOscars! Alles klopte uiteindelijk aan de dag, en de herinnering eraan is er één om nooit meer te vergeten!
Media
  • voscars__164_
  • voscars__81_
  • voscars__18_
  • voscars__107_
  • voscars__111_
  • voscars__146_