De Mavo Vos wint eerste prijs in internationale wiskundewedstrijd

De tweede klas van De Mavo Vos heeft de eerste prijs gewonnen in de W4Kangoeroe wiskundewedstrijd. Aan de jaarlijkse reken- en wiskundewedstrijd, die in maart op veel scholen wordt georganiseerd, doen in Nederland ongeveer 140.000 leerlingen verdeeld over 2350 scholen mee. De wedstrijd zag dit jaar de talenten van De Mavo Vos als absolute koplopers in Nederland in de categorie VMBO 2.
 
De W4Kangoeroewedstrijd, een jaarlijks evenement dat wiskundig inzicht en creativiteit bevordert, biedt deelnemers van groep 3 basisschool tot en met het hoger onderwijs een uitdagende reeks vraagstukken. Deze competitie, die wereldwijd miljoenen leerlingen aanspreekt, is een ware test van intelligentie en doorzettingsvermogen.
 
Het behalen van deze overwinning is niet alleen een geweldige prestatie voor de leerlingen van De Mavo Vos, maar ook voor hun toegewijde docenten. "We zijn ontzettend trots op onze leerlingen," verklaart de wiskundedocent van de tweede klas. "Ze hebben laten zien dat wiskunde niet alleen uitdagend, maar ook buitengewoon leuk kan zijn."
 
De overwinning van De Mavo Vos benadrukt het belang van wiskunde-onderwijs en illustreert hoe inzet en plezier in het leren tot uitstekende resultaten kunnen leiden. De school feliciteert al haar winnende leerlingen en kijkt uit naar toekomstige successen in de W4Kangoeroewedstrijd!
 

Media
  • Wiskundedocent Marco Vroombout en zijn tweede klas leerlingen met de gewonnen beker.