Taart voor leerlingen eindexamenklassen De Mavo Vos!

Vanaf vorige week mochten de middelbare scholen weer open, nadat de lessen door de coronaregels al een tijdje gedwongen online moesten worden gevolgd. Alle reden voor de medewerkers van De Mavo Vos aan de Korhoenlaan om hier bijzondere aandacht aan te schenken, en ze deden dat met hun leerlingen met een hightea.

De leerlingen van de vierde klassen kregen al wel langer les op school, voor wie eindexamen moet doen werd er immers een uitzondering gemaakt. En dat er met succes het afgelopen schooljaar hard werd gewerkt door al die leerlingen met hun docenten werd vandaag op een bijzondere manier gevierd aan de Korhoenlaan: met taart! Bijzonder was dat de taarten, in allerlei smaken, gemaakt waren door weer andere leerlingen van de Openbare Scholengroep Vlaardingen Schiedam, namelijk die van het ProNovaCollege in Schiedam! Het was een uitdaging om het zo lekker en divers mogelijk te maken, en natuurlijk vers en op tijd te leveren, maar dat was welbesteed aan de leerlingen van het ProNovaCollege. Er waren taarten met rood fruit, chocola, kwark en nog meer en in de vierde klassen lieten ze zich dat goed smaken.

Een terechte traktatie voor het (tot nu toe) hoge slagingspercentage over de afgelegde toetsen. In deze voor jongeren moeilijke coronatijd is dat een opmerkelijke prestatie!