Challenge Day
11
oktober
2017

Als school geven wij graag aandacht aan het uitdragen van onze missie en visie. Een onderdeel hiervan is veiligheid en respect; ‘op De Vos hebben de docenten en de leerlingen respect hebben voor elkaar ongeacht geloof of afkomst.’  

Zo is het belangrijk dat onze leerlingen zichzelf kunnen zijn op school en zich veilig voelen. Gezond sociaal gedrag van individuen en groepen vormt daarvoor de basis. Dit vinden wij belangrijk en achten wij een fundament voor nu en het latere leven.  Op dinsdag 14 november hebben wij Stichting Challenge Day uitgenodigd om een workshop te komen geven aan alle leerlingen/studenten van klas 3.  

Echte helden blijven zichzelf 

Een Challenge Day duurt een hele dag en is een energieke positieve dag. Er wordt veel gelachen, er worden leuke contactspelletjes gedaan, er wordt gepraat en naar elkaar geluisterd. Omdat de dag aanzet tot het delen van jezelf kan dat soms ook even emotioneel zijn. Waar het om gaat, is dat jongeren de ruimte krijgen om zichzelf te laten zien, zich bewust worden van het feit dat niemand zich een imago hoeft aan te meten om “erbij te horen”. Want echte helden blijven zichzelf! 

  • 195 View
  • Comments are closed.