Activiteitenweek klas 1, 2 en 3
08
december
2017

Ook dit jaar hebben we voor onze leerlingen een activiteitenweek georganiseerd. Hiervoor wordt binnenkort een activiteitenrooster gepubliceerd.

Enkele highlights in deze week zijn: Klas 1 bezoekt diverse gebedshuizen, kijkt naar een dansvoorstelling over Social Media, klas 2 volgt een historische speurtocht door Vlaardingen, gaat voor Nask bruggen bouwen en klas 3 beheert een microkrediet en volgt een profielkeuzeprogramma. Ook bezoeken alle leerlingen de bioscoop in het centrum. In de nacht van woensdag op donderdag zijn veel leerlingen uit klas 1 en 2 op school omdat ze zich laten sponsoren voor het goede doel door de hele nacht wakker te blijven.

De bovenbouwleerlingen volgen grotendeels de lessen, zijn bezig met examentraining of werken aan het profielwerkstuk.

Omdat deze week in het teken staat van de goede doelen actie voor Stichting Orange Babies zullen veel activiteiten gericht zijn op het inzamelen van geld.

Tijdens onze kerstmarkt op woensdag 20 december van 18.00 tot 20.00 uur zijn ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s van harte welkom om te kijken, luisteren, ruiken en proeven zodat onze leerlingen niet voor niets de hele week in de weer zijn geweest om baby’s in Afrikaanse landen een betere kans in het leven te kunnen geven.

U wordt hiervoor nog uitgenodigd!

  • 332 View
  • Comments are closed.